BuitenGewoon peuter!

 

Als je als ouder een peuter hebt die (ver) voor loopt in de ontwikkeling, heb je het niet altijd gemakkelijk. Je hebt vaak je handen vol aan je nieuwsgierige, actieve en gevoelige dreumes. Maar er zijn nog maar weinig plekken waar je je verhaal kwijt kan en informatie en passende begeleiding voor je kindje kunt vinden. Het is nog erg lastig om in Nederland te praten over een ontwikkelingsvoorsprong zonder kritiek te krijgen.

Het is heel belangrijk als je kleine zich in zijn eigen tempo kan ontwikkelen en positieve ervaringen opdoet in groepsverband. Hoe klein ze ook zijn, vaak ervaren ouders al dat hun kind blokkeert bij dingen die niet in een keer lukken en daarbij vaak heftige gevoelens uit. Je kleine kan nu al grote frustraties ervaren doordat het hoofd van alles wil, maar de handjes het nog niet voor elkaar krijgen. Ook is het goed om al jong in aanraking te komen met andere kinderen die eenzelfde ontwikkelingsniveau en interesses hebben, waardoor al vroeg kan worden ervaren dat er meer kinderen zijn zoals zij!

Hiervoor is de ‘BuitenGewoon peuter!’ groep bedoeld. In deze groep wordt in een kleine en veilige omgeving heel spelenderwijs gewerkt aan een positieve en stimulerende ontwikkeling van je kind en de omgang met andere kinderen.

In een serie van 8 bijeenkomsten wordt met een vast programma en ritme gewerkt. Er wordt altijd gestart met een intake gesprek om een goed beeld te krijgen van de persoonlijke vraagstukken, zodat daar extra aandacht aan besteed kan worden.

Voor wie: peuters vanaf ong. 2,5 jaar tot 4 jaar met een (grote) ontwikkelingsvoorsprong.

Wanneer: op maandagochtend om de week van 09:30 uur tot 11:30 uur.

Kosten: € 242,- (dat is incl. 21% BTW en intakegesprek)

U kunt zich nu opgeven voor de volgende groep, bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3, maximaal 6) zal de groep starten.